Kotisivut yritykselle
Liiketoimintaasi tukemaan onnistunut verkkosivustoratkaisu.

Lähes jokainen yritys tarvitsee kotisivut, jotta kilpailijat eivät pääse jyräämään ohi tämän hetken tärkeimmässä tiedonhakukanavassa, elikkäs netissä. Toinen juttu on vielä sekin että kotisivut pitäisi vielä löytääkin, mielellään mahdollisimman helposti ja nopeasti. Kolmas pointti on sitten mobiili-, eli kännykkäkäyttäjät. Neljäs asia on sivuston visuaalinen toimivuus ja uskottavuus, kotisivujen pitäisi tiukentuvassa kilpailussa näyttää uskottavalta ja tarpeeksi laadukkaalta. Viimeisimpänä mutta ei todellakaan vähäisimpänä, sivuston konversiotaso pitäisi olla mahdollisimman hyvä – eli kotisivujen pitäisi tuottaa mahdollisimman paljon haluttua toimintaa, oli se sitten yhteydenottoja yhteydenottolomakkeen kautta, puhelinsoittoja, tai vaikka verkkokauppatilauksia.

Näihin kaikkiin haasteisiin pitäisi kotisivujen pystyä vastaamaan, että ne palvelisivat tarkoitustaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kotisivujen tarjoajia on ”hurumycket”, tai sivut pystyy tarvittaessa tekemään itsekin – mutta jotta saat kotisivuistasi parhaan mahdollisen hyödyn ja tuoton investoinnille, kannattaa kotisivujen suunnittelu ja toteutus ulkoistaa asiansa osaavalle ammattilaiselle. Ilman kylmää hikeä otsalla, uskallamme laskea hyvällä omatunnolla itsemme tähän kastiin jotka tekee hommat jämptisti. Sivustojen toimivuus testataan useilla eri päätelaitteilla; pöytäkoneilla, kannettavilla, tableteilla ja erityyppisillä älypuhelimilla.

Vaatiiko sivustosi uudistamista, tai onko tarpeesi kokonaan uusi sivusto? Niin tai näin, me autamme.
Kerro meille tarpeesi ja ajatuksesi kotisivustostasi, niin annamme sinulle selkeän tarjouksen ja ehdotuksen minkälaiset kotisivut mielestämme sopisi tarpeisiisi parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Pyydä tarjous