Valokuvaus ja videotuotanto
Luovasti, mielenkiintoisesti ja laadukkaasti.

Oletko kehittämässä uutta palvelua, luomassa uudenlaista innovaatiota? Mietitkö millä toisit esille uutuuden, mieleenpainuvasti? Kauttamme saat valo- ja videokuvauspalvelut, joiden avulla tämä on mahdollista. Paneudumme video- ja valokuvauspalvelussamme tarkasti yrityksesi filosofiaan ja kulttuuriin, jonka jälkeen aloitamme konseptisuunnittelun. Konseptisuunnittelu, käsikirjoitus, kuvaukset ja kuvankäsittely + videoeditointi ja jälkikäsittely sekä julkaisu – tämä koko prosessi on käytettävissäsi kun valitset Legendan projektisi toteuttajaksi.

Toteutamme laadukkaiden yhteistyökumppaneiden kanssa tiiviissä yhteistyössä hyvin erityyppisiä tuote- ja yritysvideoita markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Jokainen tarve on ainutlaatuinen, joten teemme lopputuloksesta myös uniikin ja asiakkaallemme täysin räätälöidyn. Esimerkiksi brändisuunnittelussa täysin räätälöity kuvamaailma mahdollistaa luovan prosessin ja lopputuloksen, josta vastaavaa ei tule missään vastaan.

Kauttamme saat myös konsultoinnin brändin ja markkinoinnin tulokulman kanssa, vaikka itse tuotanto tehtäisiinkin ulkoisen tuotantoyhtiön kanssa. Video- ja valokuvan parissa on molemmissa äärettömän laajat mahdollisuudet ja tarpeet. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin katsotaan sopivin ratkaisu.

Sinulla on viesti, me kerromme kuinka se saadaan vastaanottajalle.

Pyydä tarjous